​Dürüstseniz, bildiklerinizi yargıya taşıyın

Hani bilirsiniz; Batıda bir takım asılsız haberler çıkarılır sonra bu asılsız haberler mahkemelerde delil unsuru kabul edilir ve partiler kapatılır, iş yerleri yeşil sermaye adıyla yaftalanır, çocuklarımıza verdiğimiz manevi eğitim yuvaları bir bir kapatılırdı.

Bir zamanlar, Ümit Özdağ, SADAT ve kurucusu E. Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi hakkında asılsız iddialarda bulunmuştu. “SADAT’ın Tokat’ta ve Konya’da silahlı eğitim kampları olduğunu” söylemişti. Yakın çevresinden kişiler tarafından bu bilgileri nereden aldığı sorulduğunda, “ABD, bir kişi, kurum veya devletin aleyhinde kullanacağı bilgileri, önce kendi mahalli basınında yayınlatır. Sonra da iç basınından alıntı yaparak, uluslararası alanda kullanır. SADAT ile ilgili bilgileri de ABD ve İsrail’den aldım.” Demişti.

Meral Akşener de bir zamanlar kankası olan kişiden duyduklarını doğru zannederek, “SADAT’ın Tokat ve Konya’da silahlı Eğitim Kampları” olduğu iftirasında bulunmuştu. Bu beyanı suç duyurusu olarak kabul eden Ankara Başsavcılığı, SADAT Hakkında kovuşturma başlatmış ve Meral Akşener’i ifade vermeye çağırmıştı. Yapılan uzun sorgulamada, bilgiyi nereden aldınız sorusuna, “Hatırlamıyorum”, belgeniz var mı sorusuna “yok” cevabı vermiş ve bu sorgulamadan sonra bir daha SADAT’ın ismini ağzına alamamıştı.

SADAT A.Ş. hakkında yalan yanlış söylentilere göre hareket etmektense, dürüstseniz bildiklerinizi yargıya taşıyınız.

İşte buna benzer şekilde 15 Temmuz öncesi başlatılan bir kara propaganda haberleri ile Savunma Danışmanlık Şirketi SADAT A.Ş. ve Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi Derneği ASSAM hakkında kara propaganda haberler türetilmeye başlanmıştı.

15 Temmuz sonrası anlaşıldı ki meğer FETÖ batılı efendilerinin emri gereği darbe sonrası mütedeyyin insanları tasfiyeyi bu iki kuruluş üzerinden yapmayı planlamıştı. Hatta 15 Temmuz sonrası yargılanan FETÖ mensupları savunmalarının temelinde SADAT milisleri diye bir oluşumun bu ölümlerde pay sahibi olduklarını söyleyip durdular.

Şimdi aynı senaryoyu bugünlerde görür olduk. Boğaziçi Üniversitesine rektör olarak atanan Sn. Prof. Dr. Melih Bulu üzerinden okula gitmeyen provokatörler öğrencilermiş gibi yeni bir GEZİ kalkışmasına tevessül etmeye kalktılar. Bu eylemlerle paralel olarak Cumhuriyet, Oda TV, Diken.com, Işık Kansu ve Fatih Altaylı gibi inancını yaşama gayreti içinde olan kesim ve kişileri hedef gösterenlerin duayenleri, ağız birliği etmişçesine SADAT A.Ş. ve ASSAM’ı kalemlerine pelesenk ettiler.

Güya SADAT A.Ş.’nin sitesinden aldıkları bir bilgiye dayanarak SADAT’ın suikast timleri yetiştirdiğini ve ülkede alternatif gayri nizami harp unsuru olarak kullanılacağını iddia ettiler. Aynı şekilde ASSAM’ın da İslam Devleti kurmak istediğini ve buna nasıl müsaade edildiğini haykırıp durdular.

Bu insanlar Türkiye’de yaptıkları haberler ile ve oluşturdukları algı ile muhafazakâr kesimin üzerine bir balyoz gibi inip durdular. Onlara yaşam hakkı tanımadılar. Demokrasiden dem vuran Fatih Altaylı SADAT kurucusu ve ASSAM Başkanı E.General Adnan Tanrıverdi’nin 1992 yılında general olduğuna vurgu yaparak YAŞ kararı ile atılmamasının hesabını soruyordu, o günkü 28 Şubat zihniyetinden.

Şuna bakın. Ülkede 28 Şubat’a kalkışanlar yargılanmış, cezalar almış fakat Türk Devletinin göstermemesi gereken merhametine muhatap olmuş ve bir tek gün dahi hapis yatmadan cezaları ertelenmişken bunu söyleme cesaretini bulabilmesi hayret uyandırıcı değil mi?

Çünkü bunlar hala kendilerini muhafazakâr olarak gördükleri insanlar karşısında efendi ve güçlü görüyorlar. Hayır kesinlikle artık sizler bir hiçsiniz. Asla özlediğiniz o kaos günlerini ne bizlere ne de bu ülkenin vicdani sesi milli iradeye tekrardan yaşatamayacaksınız.

 Kimin Değirmenine Su Taşıyorsunuz? Fakat hiçbir şey yapamayacaksınız. Çünkü bu millet artık uyandı. Kan ve göz yaşına bulanmış Müslüman Devletlerde faaliyet gösteren bölge halkına silah doğrultan emperyalizmin kölesi şirketlerin aleyhinde bir tek kelime yazmayan sizler nedense Müslüman Devletlerde milli ve yerli anlayışın hâkim olması için çaba sarf eden ve tamamen yasal mevzuata göre hareket eden. Bir tek gayri resmi faaliyete imza atmayan SADAT ve ASSAM Müslüman halkların uyanışına vesile olacak adımları atan bu güzide kuruluşlara sataşmayı bir vazife görüyorsunuz.

Bu ülkenin vatandaşı olduğunuzu bilmesem tamamen dış güçlerin nam ve hesabına çalışan seçilmişler olduğunuzdan şüphe etmeyeceğim. Ama biliyorum ki bu ülkenin insanlarısınız ve kandırılmışsınız. Sizlere verilen bilgiler yalan yanlış yarım yamalak bilgilerden ibaret. Kafanızı Deve Kuşu misali kuma gömmüş gündüzü kendinize karanlık etmekte diretiyorsunuz.

Buradan size bir kez daha doğruları anlatmaya gayret edeceğim. Bu yazdıklarımdan sonra anlamamakta ısrarcıysanız yapacak bir şey yok, demektir. 

SADAT A.Ş.’ninresmî web sitesinde Müslüman Devletlerin Resmî kurumları olan Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet birimlerine devletlerinin kontrolünde ve yapılan anlaşma ile kendi Ülkelerinde eğitim ve danışmanlık hizmeti vermekte, sivil şahıslara ve asker olsa dahi fert düzeyinde bir eğitimi kimseye vermediğini, ayrıca Ülkemizde hiçbir eğitim faaliyet ve tesisimizin olmadığını ilan etmesine rağmen bu kara propagandaya tevessül etmelerinin arkasındaki gerçeğin farkındayız. Farkında olmaya da devam edeceğiz.

SADAT A.Ş.’den hizmet talep eden ülkelerin, gayri nizami harp/asimetrik savaş teknikleri ile hareket eden terör örgütleri ile mücadelede, GAYRİ NİZAMİ HARBE/ASİMETRİK SAVAŞA KARŞI harekât uygulayabilmesi için, Silahlı kuvvetlerinin ve Emniyet Güçlerinin GNH/Asimetrik Savaş teknik ve taktiklerini bilmeleri zorunludur. Gayri Nizami Harp/Asimetrik Savaş ise, ülkemiz gibi küresel güçlerin hedefi olabilecek coğrafyalarda bulunan devletler, ülkelerinin işgal altında kalan bölgelerinde önceden organize edilen mukavemet kuvvetleri tarafından işgalciye karşı yapılan bir savaş türüdür. Bugün barış zamanında silahlı terör örgütleri ile Savaş halinde ise ülkesinin düşmanları tarafından işgal edilmiş bölgelerinde mukavemet harekâtı icra edebilmeleri için Gayri Nizami/asimetrik Savaş teknik taktikleri ile eğitim alma ve kuvvet geliştirme ihtiyacı olan devletler bulunmaktadır. İhtiyacı duyan devletlere. Bu hizmet dostları tarafından verilmez ise düşmanlarının emperyalist emellerinin ağına düşmelerine göz yumulmuş olacağı aşikârdır. Bu gerçek bilinmezse, SADAT ile uğraşanlar, SADAT’ı rakip görerek aleyhinde senaryolar geliştiren küresel güçlerin değirmenine su taşımış olurlar. 

İşte SADAT A.Ş. on yıllardır terör örgütü PKK ve türevleri ile mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerinden emekli olmuş birkaç vatanperver subay ve astsubayın kurduğu bir şirkettir. İslam Dünyasında ve Türkiye’miz de ilk ve tek olan bir danışmanlık şirketidir. SADAT A.Ş. Türkiye Cumhuriyeti kanunları gereği yurt içinde herhangi bir eğitim faaliyeti yapma imkanına sahip değildir. Bu anlamda yurt içinde bir tek faaliyeti yoktur.

Tamamen yabancı ülke silahlı kuvvetlerine ve emniyet birimlerine kendi yasal mevzuatları çerçevesinde eğitim vermektedir. Suikast timi yetiştirmek için eğitim verdiğini iddia ettiğiniz SADAT’ın web sitesinde alıntıladığınız kısım ise bu ülkelerin silahlı kuvvetlerine verilecek olan Gayri Nizami Harp Eğitimlerini anlatıyor.

Türki Silahlı Kuvvetlerinde de verilen bu eğitimler sonrasında askeri birliklerin ulaşacağı eğitim seviyesi hedefleri arasında düşman unsurlarına karşı baskın, sabotaj, suikast gibi eğitimler bulunmaktadır. Türkiye’nin daha yakın tarihte icra ettiği Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı Harekâtı ve Barış Pınarı Harekâtı gibi harekatlar Gayrı Nizami Harp kapsamında icra edilen harekatlardır. Bu eğitimi almamış bir silahlı kuvvetlerin terör öğütlerine karşı muvaffak olması beklenemez.

Bu kesimlerin bu iftiraları gündeme taşımalarının tek gerekçesi İslam ülkelerinde son yüzyıldır faaliyet gösteren ve vekalet savaşlarının çekirdeğini oluşturan emperyalist sömürgeci ülkelerin şirketlerine alan açmaktan başka bir şey değildir.

Unutulmaması gereken bir husus şudur ki SADAT A.Ş. Türkiye’de ve İslam Dünyası’nda yerli ve milli olarak faaliyet gösteren ilk ve tek savunma danışmanlık şirketidir.

Sonraki makalemiz de SADAT A.Ş.’nin eğitim konularına değineceğiz. 

 

Alıntı: https://www.milatgazetesi.com/yazarlar/durustseniz-bildiklerinizi-yargiya-tasiyin-3209/

Tags: ,

Hizmetlerimiz hakkında ve ihtiyaçlarınız ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin...

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Similar Topics

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Whatsapp İletişim Hattı