Birgün Gazetesine Tekzip

Birgün Gazetesi 26.6.2017 tarihinde Erk ACARER imzası ile baştan aşağı iftiralar içeren yalanlarla dolu bir yazı yayınlanmıştır. Yazının yayından kaldırılarak, aşağıda yer alan tekzip metninin yayınlanmasını talep ettik.

Yayınlanmasını talep ettiğimiz tekzip metni :

İnternet sitenizde (http://www.birgun.net/haber-detay/orduda-ve-yargida-sadat-devri-166674.html) 26.6.2017 tarihinde Erk ACARER imzası ile baştan aşağı iftiralar içeren yalanlarla dolu bir yazı yayınlanmıştır. Yazılanların doğrusu şunlardır;

SADAT A.Ş.'nin misyonu uluslararası alanda Silahlı Kuvvetlerin ve İç Güvenlik Güçlerinin organizasyonu, iç güvenlik ve savunma alanında stratejik danışmanlık, iç güvenlik ve askeri eğitim ile donatım alanlarında hizmet vererek, İslam Ülkeleri arasında savunma ve savunma sanayi işbirliği ortamı oluşturmayı ve İslam Dünyasının kendine yeterli bir askeri güç olarak da Dünya Süper Güçleri arasındaki hak ettiği yerini almasına yardımcı olmaktır.

SADAT A.Ş.'nin vizyonu hizmet verdiği ülkelere yönelik, jeopolitik durumuna uygun, tehdit değerlendirmeleri yaparak, bu değerlendirmelere uygun, ülke savunmasının ve iç güvenliğinin temini için, en etkin ve modern ihtiyaçları karşılayacak şekilde Silahlı Kuvvetlerinin ve İç Güvenlik Güçlerinin organizasyonunu sağlamaktır.

Şirketimizin faaliyetleri ile ilgili şimdiye kadar yaptığımız tüm açıklamalar bunlardan ibaret olup, yayınladığınız yazıdaki iddialar iftira niteliğindedir.

Şirketimiz yasalara göre faaliyet göstermekte ve kurucuları, ortakları ve çalışanları hukuka saygılı ve tertemiz geçmişe sahiptir. Şirket veya bireyler olarak bırakın yasa dışı olmayı tek bir şüpheli faaliyetleri dahi yoktur.

Dolayısıyla yayınladığınız yazıda yer alan iftira ve yalanlar için yasal haklarını kullanmaktan geri durmayacaktır.

Hizmetlerimiz hakkında ve ihtiyaçlarınız ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin...

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Similar Topics

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Whatsapp İletişim Hattı