Sedat Pekerin Tweetlerine Cevap

  1. Sedat Peker, kendi ülkesinde işlediği suçların hesabını soran adaletinden kaçarak başka bir ülkeye sığınan insanları, O ülkenin ve müttefiklerinin istihbarat örgütleri kendi ülkesi aleyhine sonuna kadar kullanırlar. Kullanacak bir değeri kalmayınca da posasını çıkarıp fosil çukuruna atarlar.
  2. Sana tavsiyem; seni esir tutanların elinden kurtulur kurtulmaz, O Ülkedeki en yakın Türkiye Cumhuriyeti Büyük Elçiliğine veya Konsolosluğa teslim olarak, Ülkemize geri dön ve işlediğin suçların hesabını Türk adaleti karşısında vererek, takdir edilen cezayı paşa, paşa çek. Bulunduğun pozisyondan daha hür ve kişilikli olursun.
  3. Şahsıma ve SADAT A.Ş’ye yönelttiğin iddialara gelince;
    1. SADAT A.Ş. bir güvenlik şirketi değildir.
    2. ULUSLARARASI alanda, Türkiye’ye Dost ve Müttefik Müslüman ülkelerin Silahlı kuvvetlerine ve Emniyet teşkilâtına, ülkelerinin Savunması, Emniyet ve asayişinin temini için DANIŞMANLIK, ELEMANLARINA EĞİTİM ve İHTİYAÇ DUYDUĞU Silah, Malzeme ve Teçhizatı ile ilgili DONATIM HİZMETİ veren, SAVUNMA, SANAYİ, İNŞAAT VE TİCARET Anonim Şirketidir.
    3. SADAT A.Ş. paramiliter bir şirket değildir. Paralı askeri yoktur. Silahı, silahlı elemanı, birimi ve gücü yoktur.
    4. SADAT A.Ş. ülkemiz adına dost ve müttefik ülkeler İÇİN SAVUNMA VE SAVUNMA SANAYİ ALANINDA HİZMET SEKTÖRÜNÜN oluşmasına öncülük etmek üzere kurulmuş bir şirkettir.
    5. SADAT A.Ş. Rusya’nın özel kuvvetleri, ALFA Timleri veya başka özel askeri şirketleri ile herhangi bir ilişki içine girmemiştir. Bu tip oluşumlardan da eğitim almaya ihtiyacı yoktur. Bu iddia, sizi kullananların, sizin vasıtanızla yaptıkları bir iftiradır.
    6. SADAT suikast eğitimi vermez. SADAT suikast girişimlerinin nasıl olabileceği ve bunlara karşı hizmet verdiği ülkelerin emniyet birimlerinin nasıl hareket etmeleri gerektiğine dair Danışmanlık ve Eğitim hizmeti verir.
    7. SADAT Suikastçı değildir. Size karşı da herhangi bir hukuk dışı işlem düşünmez, planlamaz ve yapmaz. Korkmayın. Gönlünüzü rahat tutun. Bizden size veya herhangi bir kişiye zarar gelmez. Ben ve ekibim kimseyi kandırmayız. Her şeyimiz açık ve nettir. Ne yapıyorsak WEB Sitelerimizde kamuoyumuzla paylaşırız.
    8. “Biz eski dostuz” diyorsunuz. Dost muyuz bilemiyorum. Külliyede görevli iken, milli ve manevi değerlerinizin yüksekliğini ileri sürerek, görüşme taleplerinde bulunmuştunuz. Taleplerinizi kabul etmememin, ne kadar isabetli olduğunu bugün daha iyi anlıyorum. Sizin gibi bir mafya elemanı ile benim ne alakam olabilir.
    9. Pr. Dr. Nevzat Tarhan Ülkemizin yetiştirdiği ender değerlerden biridir. Dostluğumuz 28 Şubat 1997 sürecinde başlamıştır. Devleti ve milleti için çalışan bir insandır. İslâm Ülkelerinin birliği istikametinde aynı düşünceleri paylaşırız. Ancak SADAT Çalışmaları ile ilgili aktif bir faaliyeti olmamıştır.

Yabancılara kendiniz kullandırmayın. Bir an önce ülkenize dönün. Suçunuz varsa cezasını Ülkenizde çekin. VESSELAM

Adnan Tanrıverdi

Em. Tuğg.

SADAT A.Ş. Ynt. Krl. Üyesi

Hizmetlerimiz hakkında ve ihtiyaçlarınız ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin...

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Whatsapp İletişim Hattı