Aydınlık'tan yine karanlık iftira

SADAT Uluslararası Savunma Danışmanlık İnş. San. ve Tic. A.Ş. ve Adnan TANRIVERDİ hakkında, aydinlik.com.tr internet sitesinde ‘’https://www.aydinlik.com.tr/bu-ekipten-cozum-cikmaz-politika-ekim-2018-3’’ uzantılı olarak 09/10/2018 tarihinde yayınlanan ‘’BU EKİPTEN ÇÖZÜM ÇIKMAZ’’ ve Aydınlık gazetesinin 10/10/2018 tarihli sayısında yayınlanan ‘’ÇÖZÜMSÜZLÜK KURULLARI’’ başlıklı haber ile gerçek dışı, kişilik haklarına saldırı mahiyetinde, ticari itibarını zedeleyici nitelikte ifade ve tespitler kullanılmıştır.

Söz konusu yazılar, gerçekler araştırılmadan ve hakikaten bu konuda bilgisiz olarak kaleme alınmıştır. Şirketin ticari itibarını, şeref ve haysiyetini zedeleyici, kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan gerçek dışı haber yapılmıştır İftiraya varan nitelikte, Şirketimizi ve kurucusu üzerinden Cumhurbaşkanı ve meşru hükümeti hedef alarak, karalama amaçlı yapıldığı açık olan haberin tamamen hayal ürünü olduğu ortadadır.

SADAT, Türk Ticaret Kanunu hükümlerine göre kurulmuş ve faaliyet gösteren bir şirket olup, yasalara uygun olarak faaliyet göstermektedir. Kurucuları, ortakları ve çalışanları hukuka saygılı ve tertemiz geçmişe sahip kişilerdir. SADAT her türlü çirkin ve mesnetsiz yakıştırmalardan münezzehtir. Şirketin tüm faaliyetleri yasalar kapsamında Türk Ticaret Kanunu ve diğer yasal mevzuat çerçevesinde, devletin tüm birimlerince incelenmekte olup hukuksuz hiçbir icraatı söz konusu değildir.

Adnan TANRIVERDİ, şerefli Türk ordusuna uzun yıllar hizmet etmiş, 1996 yılında Tuğgeneral rütbesiyle emekliye ayrılmış, halen kamuya faydalı birçok sosyal, eğitim ve kültür alanlarında faaliyet gösteren dernek, vakıf vb. kuruluşlarda aktif olarak hizmet veren saygın, muteber bir kişiliğe sahip olup, halen Cumhurbaşkanlığı makamının başdanışmanlık görevini de başarıyla yürütmektedir.         

Adnan TANRIVERDİ Türk Silahlı Kuvvetlerinden irticai faaliyetler sebebiyle değil kadrosuzluk sebebiyle emekli olmuş şerefli bir Türk Subayıdır.        

SADAT’ın Terörist gruplara eğitim vermek üzere kurulduğu ve Libyalı teröristleri eğittiği iddiaları tamamıyla yalandır. Şirketimiz web sitesinde ve tüm tanıtım dokümanlarında amacını, vizyon ve misyonunu açıkça ve üstüne basa basa ilan etmektedir.  Şirket, söz konusu yazılarda dile getirildiği gibi hiçbir yasa dışı faaliyette ve yapılanma içinde bulunmamaktadır. SADAT, yasalar ve şirket sözleşmesi kapsamında gerektiğinde devletimizin bilgi ve denetimi kapsamında, sadece Silahlı Kuvvetler ve Polis Teşkilatlarına eğitim vermektedir. Faaliyet alanları arasında bireysel/sivil eğitim ve danışmanlık hizmeti verilmemektedir. Faaliyetlerini Türk Dış Politikası ve Milli Savunma gereklerine uygun olarak gerçekleştirmektedir.

Sonuç olarak;  Ülkemizin birlik ve beraberliği ve üniter yapısını hedef alan, başta FETÖ olmak üzere gayrı milli iç ve dış güç odakları tarafından yürütülen kampanyalar kapsamında nihai hedeflerine ulaşmak için, SADAT ve Adnan TANRIVERDİ üzerinden karalama kampanyaları yürütülmekte, SADAT’ın, ticari itibarını, şeref ve haysiyetini zedeleyici, Adnan TANRIVERDİ’nin ise şeref ve haysiyetini zedeleyici, kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan gerçek dışı haberler yapılmakta olup, Aydınlık'ta yayınlanan bu haber hakkında da yasal işlem başlatıldığı, hiçbir gerçekliği bulunmayan bu tür haberlere itibar edilmemesi, kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Hizmetlerimiz hakkında ve ihtiyaçlarınız ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin...

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Similar Topics

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Whatsapp İletişim Hattı