ODA TV'den yine çarpıtma haber

3 Mayıs 2021 tarihli ODA TV haberinde "SADAT'ın hedefinde hangi bakanlık var" başlığı kullanılarak çarpıtma yapılmıştır.

SADAT Savunma'nın hissedarlarından Em. Alb. Gürcan ONAT beyin korona hastalığı geçirdiği süreci kaleme aldığı bir yazısından yola çıkan ODA TV zorlama bir yorumla konuyu mecrasından çıkarmayı denemiştir.

Şirketimiz bu konuda kamuoyunu bilgilendirmeyi görev kabul etmiştir;

  1. Tüm Türkiye gibi hepimiz Sağlık Bakanlığının ve tüm sağlık çalışanlarımızın canla ve başla yürüttüğü çalışmalardan dolayı ayrı ayrı teşekkür borçluyuz. İstisnai durumlardan genelleme çıkarmaya çalışmak sadece ve sadece art niyet göstergesidir.
  2. Şirketimizin çalışma alanı Uluslararası Savunma ve Savunma Sanayi danışmanlığı, eğitim, donatım, ikmal faaliyetleridir. SADAT Savunma'nın siyasete ve devlet kurumlarına yönelik bırakın hedef almayı, eleştirisi dahi olamaz.
  3. Gerek şirketimiz, gerek personelimiz; Küresel Salgın Hastalık (Pandemi) döneminde halk sağlığını koruma amacıyla canla başla çalışan başta Sağlık Bakanımıza, Bakanlığımıza, Koronavirüs Bilim Kuruluna ve tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunarız.

SADAT Savunma kuruluş tüzüğünde şirketin amaç ve çalışma konusunu belirleyen üçüncü maddesinin birinci fıkrasında şu hüküm yer almaktadır;

"Uluslararası alanda; savunma danışmanlığı, güvenlik güçlerinin organizasyonu, eğitimi, ihtiyaç duyacağı kıyafet ve yiyeceklerin ilgili ülke, Türkiye ve üçüncü ülkelerde üretimi, alım-satımı, tedarik ve temini için ihaleler açılması, ihalelere girmek, teklifler vermek, teklifler almak, ithalat ve ihracat yapmak, güvenlik güçlerinin ihtiyaç duyduğu her türlü bakım ve servis hizmetlerini vermek, güvenlik güçlerinin iskân ve eğitimi için ihtiyaç duyulan tesislerin inşaatını yapmak".

SADAT Savunma, savunma sanayi hizmet sektöründe ülkemizin ilk ve halen tek şirketi olma unvanını korumaya devam etmektedir.

SADAT Savunma'nın yasalara aykırı en ufak bir faaliyetinin bulunmaması ve yargıya intikal eden konularda bırakın suç unsuru olmasını, kovuşturmaya dahi yer olmadığının yargı kararları ile tescillenmiş olması sebebiyle karanlık odakların elinde kalan tek yol "çamur at tutmasa bile belki iz bırakır" mantığı ile hareket etmektir.

Bu vesile ile başta Sağlık Bakanımız olmak üzere Sağlık Bakanlığımız, Koronavirüs Bilim Kurulu ve tüm sağlık çalışanlarına sevdiklerimiz için verdikleri emekler dolayısıyla tekrar tekrar sonsuz teşekkürler sunarız. Yine Em Alb Gürcan ONAT beye sağlığına tamamıyla kavuşarak kıymetli çalışmalar yürütmek üzere ayağa kalması için acil şifalar, sağlık ve afiyet dileriz.

Kamuoyuna saygıyla bildiririz

Hizmetlerimiz hakkında ve ihtiyaçlarınız ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin...

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Whatsapp İletişim Hattı