Kılıçdaroğlu Yalan Söylüyor

23 Mart 2023 tarihinde Halk TV’de yayınlanan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu “Lider Masası” adlı programda Kılıçdaroğlu’nun şirketimizle ilgili kullandığı SADAT’ta da ne söyledi SADAT, SADAT diyor ki Türkçe’yi kaldıracağız, resmi dil Arapça olacak diyor. Türkiye Cumhuriyeti devletini kaldıracağız yeni bir devlet kuracağız adı Asrika olacak diyor.” ifadelerini kullanmıştır.

Bilindiği üzere CHP Genel Başkanı Sn. Kılıçdaroğlu’nun şirketimiz aleyhinde sürekli ve sistematik bir şekilde gerçekleştirdiği hukuka aykırı saldırılara karşı tarafımızca 08.06.2022 tarihinde 1 Milyon TL’lik Manevi Tazminat Davası açılmıştır. Ne yazık ki Sn. Kılıçdaroğlu’nun şirketimiz hakkındaki tezviratları ve şirketimizin kişilik haklarına yönelik hukuka aykırı saldırıları son bulmamış ve artarak devam etmiştir.

CHP lideri tarafından şirketimiz hakkında kullanılan ifadeler bütünüyle gerçek dışıdır. Kurulduğumuz günden bugüne hiçbir zaman “Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi dili Arapça olacak” ya da “Türkiye Cumhuriyeti devletini kaldıracağız” şeklinde herhangi bir beyanatımız olmadığı gibi Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısı ve bölünmez bütünlüğüne karşı herhangi bir çalışmamız olması mümkün değildir. Bilakis şirketimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısını ve bölünmez bütünlüğünü savunmayı kendisine görev addetmiştir.

Şirketimizin, CHP lideri tarafından siyasi propagandasına alet edilmesini kınıyoruz. SADAT, Türk Siyasetinin bir aktörü değildir. SADAT, Savunma Sanayi Hizmet Sektörü’nde faaliyet gösteren emek yoğun sermaye şirketidir. CHP lideri tarafından ısrarlı bir şekilde politik tartışmalara çekilmeyi, siyasete kurban edilmeyi reddediyoruz. CHP liderinin şirketimiz hakkındaki bu iftiralarına karşı tarafımızca ayrıca yargı yoluna başvurulacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 25/03/2023

SADAT Savunma A.Ş.

Basın Müşavirliği

Hizmetlerimiz hakkında ve ihtiyaçlarınız ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin...

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Whatsapp İletişim Hattı