Paralı Askerler Kime Ait?

Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısıyla basında şirketimizin Suriye'den paralı askerleri Azerbaycan’a götürdüğü yolunda haberler çıktığı görülmektedir.

Daha önce de ortaya atılan benzer yalan haberler için yaptığımız açıklamalar, gönderdiğimiz tekzip yazıları ve açtığımız tazminat davalarının dikkate alınmadığı anlaşılmaktadır.

SADAT Savunma İslâm ülkelerinin Silahlı Kuvvetleri ve Polis Teşkilatlarına; Stratejik savunma ve güvenlik danışmanlığı, modernizasyon ve reorganizasyon hizmeti, özel savunma ve güvenlik eğitimleri hizmeti ile donatım hizmetleri sunmaktadır.

 

SADAT Savunma'yı Çatışma Bölgelerinde Bulamazsınız

Şirketimiz paralı veya gönüllü asker organizasyonu değildir. SADAT Savunma Batıda örnekleri görülen Özel Askeri Şirketlerden tamamen farklı bir yapıya ve fonksiyona sahiptir.

Tüm bunları defalarca ifade etmiş olmamıza rağmen uluslararası mecrada Türkiye aleyhine algı oluşturmak amacıyla yürütülen her kampanyada şirketimizin de adı geçmektedir. Uluslararası terörü yönetenlerin ülkemizdeki uzantıları da aynı yalanları dillendirmektedir.

 

İddia Sahipleri Somut Deliller Sunmalıdır

 SADAT Savunma hakkında ileri sürülen;

  1. Suriye'de muhalefete veya başkalarına eğitim verdiği
  2. Libya'ya veya Azerbaycan'a Suriye’den veya başka yerlerden paralı veya gönüllü asker, cihatçı gönderdiği

iddiaları tamamen yalandır.

İddia sahiplerini ellerindeki delilleri savcılığa teslim ederek hakkımızda suç duyurusu yapmaya davet ederiz.

 

Kamuoyuna saygı ile duyururuz