15 Temmuz tutmadı, sırada ne var!

15 Temmuz’da düzenlenen fakat ülkesine sahip çıkan kahraman geniş halk kitleleri tarafından püskürtülen darbe girişiminin sorumluları FETÖ örgütü “hakkında yeterli delil yok” iddiası ile ABD tarafından kollanıp korunmakta ve hedef saptırmak içinde yeni argümanlar üretmeye çalışmaktadır.

 

21 Mart 2016’da “Türkiye’de darbe olabilir mi?”[1] başlıklı bir makale yayınlayan Pentagon görevlisi Michael Rubin[2] birkaç haftadır da kurucu başkanımız ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Em. Gen. Adnan Tanrıverdi’yi ve şirketimizi diline dolamış bulunmaktadır.

Pentagon görevlisi Rubin 19 Ekim 2016 tarihinde yazdığı “İstikrarın garanti altına alınamayacağı on ülke”[3] başlıklı makalesinde Türkiye’yi de saymaktadır. Perinçek’in gölge savunma bakanı olduğunu iddia etmekte ve gelecek sefer kan akacağında Adnan Tanrıverdi’nin Perinçek’e sadık kalıp kalmayacağını sormaktadır. Perinçek grubu yıllardır Erdoğan, hükümet, Adnan Tanrıverdi ve SADAT aleyhinde yazıp çizmektedir. Bu tamamı uydurma haberler ile ilgili kamuoyu açıklamalarımıza internet sitemizden ulaşabilirsiniz.[4] Aslında Odatv ve Ulusal Kanal’ın SADAT hakkında yazıp çizdiklerinin Rubin’e ilham verdiği ayan beyan meydandadır.

25 Ekim 2016 tarihli “Türkiyeli gazetecilerin soramayacağı 12 soru”[5] başlıklı makalesinde ise SADAT’ın İslami Devrim Muhafızları Birliği benzeri gizli bir ordu oluşturduğu yönünde sorular olduğunu yazmıştı. Bu iftira da daha önce yerel basında Ulusal Kanal, FETÖ sosyal medya hesapları ve Cumhuriyet Gazetesinde yayınlanmıştı.

31 Ekim 2016 tarihli “Erdoğan kan banyosuna hazırlanıyor”[6] başlıklı iftiralarla dolu makalesinde ise “Erdoğan’ın medyasının pek çok sivilin öldürülmesinden sorumlu tuttuğu Gülenist darbecilerden zorlama itiraflar alınmasının dışında bir delil olmadığı ve SADAT’ın ölümlerden sorumlu olduğunun ortaya çıktığı” yönünde bir yazı kaleme aldığı görülmüştür.

CIA’nin Türkiye’de yürüttüğü operasyonları eline yüzüne bulaştırmasının ardından SADAT A.Ş. ve kurucusu Em. General Adnan Tanrıverdi'ye iftiralar atarak, Ülkemizin yetiştirdiği nadir bilim adamlarından olan danışmanımız Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın beyanlarını saptırarak, Pentagon’un beceriksizliklerine kılıf bulmak ve hedef saptırmak gayretine girildiği görülmektedir.

Michael Rubin'in 31 Ekim tarihli "Türkiye Kan Gölüne Dönecek" başlıklı yazısında "15 Temmuz'da sivillerin çoğunu SADAT milisleri öldürdü" diyerek 15 Temmuz gecesinde darbe girişimi karşısında Milletin irade ve direnişini, gücünü ve bu güce kaynak olan manevi cevherini ve Cumhurbaşkanımıza desteğini anlayamadığı ve FETÖ'yü topraklarında besleyip kullanan merkezlerin sözcüsü olduğunu belli eden sinsi ve SADAT A.Ş. üzerinden Cumhurbaşkanımıza ve Ülkemize yönelik kara propaganda malzemesi olarak kullanmaya çalıştığı değerlendirilmektedir.

Daha önce de defalarca kamuoyu ile paylaştığımız gibi SADAT’ın hiçbir zaman silahlı bir gücü olmamıştır. SADAT A.Ş. savunma danışmanlığı ve özel kuvvetlere yönelik eğitimler vermek üzere kurulu bir şirkettir. Bununla birlikte bugüne kadar hiç eğitim vermemiştir.

Tamamen milli saikle hareket eden SADAT A.Ş. hakkında daha önce yapılmış olan karalama kampanyalarına karşı yapılan aşağıdaki linklerde yer alan açıklamaları da Devlet yetkililerimizin, hissedarlarımızın, ASDER üyelerimizin, takipçilerimizin, değerli milletimizin ve SADAT A.Ş. ile menfi-müspet ilgilenen her vatandaşımızın dikkatlerine sunuyoruz.

http://www.sadat.com.tr/tr/haberler/haberler/203-aydinlik-gazetesinin-yalan-haberi-ile-ilgili-aciklama.html

http://www.sadat.com.tr/tr/haberler/haberler/217-sadat-dogru-yoldadir-basin-aciklamasi-2.html

http://www.sadat.com.tr/tr/haberler/haberler/338-kamuoyu-duyurusu-27-haziran-2016.html

http://www.sadat.com.tr/tr/haberler/haberler/339-sadat-as-tbmm-gundeminde.html

http://www.sadat.com.tr/tr/haberler/haberler/341-sadat-as-ve-adnan-tanr%C4%B1verdi-haberine-yalanlama.html

Yerli ve yabancı mihrakların iftiralarının SADAT’ın tertemiz çalışmalarına leke sürmesi mümkün olmayacaktır. Türkiye üzerindeki emelleri uğruna SADAT’a saldıranlarla hep olduğu gibi hukuk yoluyla mücadele etmeye devam edeceğiz.



[1] https://www.aei.org/publication/could-there-be-a-coup-in-turkey/

[2] http://www.aei.org/scholar/michael-rubin/

[3] https://www.aei.org/publication/ten-countries-whose-stability-cant-be-taken-for-granted/

[5] https://www.aei.org/publication/twelve-questions-turkeys-journalists-cant-ask/

[6] http://www.aei.org/publication/erdogan-prepares-for-a-bloodbath/

Hizmetlerimiz hakkında ve ihtiyaçlarınız ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin...

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Similar Topics

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Whatsapp İletişim Hattı