Hadsiz İftiraların Hedefinde Adnan Tanrıverdi

Kurucu başkanımız emekli General Adnan Tanrıverdi, son yıllarda Terörle Mücadele ve Vesayet Rejiminin sonlandırılmasında önemli imzaları bulunan bir devlet adamıdır. Önemli reformlarda imzası bulunan emekli General Adnan Tanrıverdi, bir tarafta terörden nemalanan uluslararası çevreler ve Türkiye’deki izdüşümlerinin, diğer taraftan vesayet rejimini varlıklarının garantisi gören kesimlerin ağır ve hadsiz iftiralarına uğramaktadır. Gelinen son noktada bu iftiraların cumhuriyet düşmanlığı ve cumhuriyeti yıkmak suçlamasına kadar ulaştığı görülmektedir.

Adnan Tanrıverdi, Türkiye Cumhuriyeti değerleri ile çelişmeyi bir kenara bırakın, Cumhuriyetin güçlenerek küresel bir aktör ve süper güç haline gelebilmesi için sivil inisiyatif alarak stratejik danışmanlık ve eğitim hizmetleri veren bir şirket kurmuş, hem de sivil toplum çalışması kapsamında medeniyet coğrafyamızda yer alan ülkelerin bir çatı altında toplanmasının yol haritasını çizecek, modelleri oluşturacak fikri çalışmaları yürütecek Stratejik Araştırmalar Merkezi kurmuştur.

SADAT Savunma yerli ve milli bir şirkettir

SADAT Savunma Uluslararası alanda Silahlı Kuvvetlerin ve İç Güvenlik Güçlerinin organizasyonu amacıyla, stratejik danışmanlık, özel savunma ve güvenlik eğitimleri ile donatım alanlarında hizmet vererek, İslam Ülkeleri arasında savunma ve savunma sanayi işbirliği ortamı oluşturmak ve İslam Dünyasının kendine yeterli bir askeri güç olarak da Dünya Süper Güçleri arasındaki hak ettiği yeri almasına yardımcı olmak misyonu ve hizmet verdiğimiz ülkelere yönelik jeopolitik duruma uygun tehdit değerlendirmeleri yaparak, bu değerlendirme ışığında ülke savunması ve iç güvenliğinin temini amacıyla en etkin ve modern ihtiyaçları karşılayacak şekilde Silahlı Kuvvetlerinin ve İç Güvenlik Güçlerinin organizasyonunu sağlamak vizyonuna sahiptir. Bu misyon ve vizyon ile faaliyet gösteren Türkiye Cumhuriyeti’ne dost ve müttefik olan ülkelerin Silahlı Kuvvetleri ve Polis Teşkilatlarına Danışmanlık, Eğitim ve Donatım hizmetleri sunan %100 yerli ve milli ilk ve tek Şirket olan SADAT Savunma kuruluşundan bu yana birtakım zihniyetlerce sürekli taşlanmaktadır. Halbuki medeniyet coğrafyamızı birleştirip, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak küresel güç olma yolunda ilerlemesi çalışmaları taşlanmayı değil TAÇLANDIRILMAYI hak etmektedir.

ASSAM yerli ve milli bir stratejik araştırma merkezidir

Medeniyet coğrafyamızda yer alan ülkelerin Avrupa Birliği örneğinde olduğu gibi bir çatı yapılanmaya giderek küresel dengede Süper Güç olarak hak ettiği yeri almasını sağlayacak model örgütlenmenin yol haritasını belirleyerek mevzuat oluşturma çalışmaları yürüten bir fikir kulübü, think – tank kuruluşu, stratejik araştırmalar merkezidir. ASSAM’ın önerdiği ASRİKA mihveri Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve üniter yapısına halel getirmenin aksine Cumhuriyetimizi güçlendirici önder ve öncü rolünü destekleyen ve geliştiren öneriler içermektedir.

 

Tüm bu çok kıymetli çalışmaları iftiralar, yalanlar ve karalamalarla saptırmaya çalışanlar hakkında her zaman yaptığımız gibi hukuk yoluna başvuracak ve hukuk dışı hiçbir şey yapmadığımızı her zaman olduğu gibi bir kez daha tescillemiş olacağız.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

SADAT Savunma Yönetim Kurulu