RE'SEN Emekliler Derneği (RE-DER) Ynt. Krl. Bşk. Sn. Servet Kahramaner'in SADAT A.Ş. hakkındaki yalan haberler konusunda açıklaması

RE-DER Başkanından Yalan ve İftirayı Değil  Gerçekleri Doğrulayan Açıklama

Bir süredir bazı basın kuruluşlarında, Uluslararası Savunma Danışmanlığı (SADAT A.Ş.) hakkındaki maksatlı ve tamamen karalamaya yönelik çıkarılan haberler hakkında Re'sen Emekliler Derneği (REDER) 'nin görüşlerini paylaşmak istiyoruz.

Bilindiği gibi Yönt. Krl. Bşk'lığını Em. Tuğ. Gn. Sn. Adnan Tanrıverdi'nin yaptığı ve TSK'den emekli askerlerin kurduğu SADAT, Türk Ticaret kanunlarına göre kurulmuş yasal bir şirket olmanın yanısıra, dünya genelinde bu tarz savunma ve danışmanlık hizmeti veren 70 şirket içinde ilk türk şirketi olarak yer alması bizleri gururlandırmıştır.

Geçtiğimiz aylarda Re'sen Emekliler Derneği Yönetim kurulu olarak ASDER'e (Adaleti Savunanlar Derneği) yaptığımız ziyarette, Sn. Tanrıverdi SADAT A.Ş. hakkında bizleri bilgilendirmiş ve yapacakları hizmetler hakkında detayları bizlerle paylaşmıştı. Türk Silahlı Kuvvetlerinden sair sebeplerle genç yaşta emekli olmuş yada ilişiği kesilmiş meslektaşlarımızın bilgi, birikim ve tecrübelerini aktaracakları ve bu meslektaşlarımıza istihdam yaratacak olması ile SADAT A.Ş.'nin, doğru bir iş yapacağına olan inancımızı güçlendirmiştir.

Ancak son bir haftadan beridir bazı basın organlarında çıkan ve tamamen yasal bir şirket olan SADAT A.Ş'nin bir Gladyo merkezi olarak gösterilmesi ve Suriyeli muhaliflere eğitim verdiği haberleri bizleri ziyadesi ile üzmüştür. Gerçekle bağdaşmayan bu yalan haberleri kınıyoruz. Bu yalan haberlere vesile olanların derneğimiz ile hiçbir bağlantısının olmadığını da belirtmek istiyoruz. TSK'den ilişiği kesilip özlük haklarını alamayan mağdurlar için müşterek çalışmalar içinde olduğumuz ASDER ve Kuruluş gayesini bildiğimiz SADAT A.Ş'nin her zaman yanında olacağımızın bilinmesini isteriz.

Selam ve saygılarımızla.

SERVET KAHRAMANER
RE-DER YÖNT.KRL.BŞK.

Hizmetlerimiz hakkında ve ihtiyaçlarınız ile ilgili detaylı bilgi edinmek için bizimle iletişime geçin...

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Whatsapp İletişim Hattı