Aydınlık mı Karanlık mı?

AYDINLIK MI KARANLIK MI?

Hangi karanlık güçlere hizmet ettiği bile esrarengiz olan bir paçavra, günlerdir ASDER'i ve SADAT'ı o necaset bulaşmış diline doladı.
Ya hu, sen kimsin, çapın ne ?
Kusmuklarını saçarak saldırdığın bu kurumları, sizin gibi güruhların idraki bile imkansızdır.
Ancak; yalan, iftira ve hezeyanla dişlerinizi gıcırdatıp hırıldar, İPinizi tutan sahiplerinizin de postallarını yalarsınız..!
İşçi Partisinin yayın organı... daha doğrusu terörist başının kankası olan, kiminle ne zaman iş tuttuğu belli olmayan, ama her zaman bu ülkenin iç ve dış düşmanlarıyla poz vermekten bile çekinmeyen Doğu Perinçek denen adamın borazanı sözüm ona "aydınlık" adındaki ....!
ASDER ve SADAT'ı başkalarıyla karıştırmayın sakın o küçücük beyinlerinizle..!
ASDER'in, sizlerin de içinde olduğu memleket düşmanlarının gemiyi azıya aldığı, vatan evlatlarını sindirip fişlediği zifiri karanlık 28 Şubat döneminde kurulduğunu unutmayın.

Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını, milletinde eski millet olmadığını aklınızdan çıkarmayın.
Bu yalan ve iftiralarınız muhakkak ki yarasaların tadına bayıldığı o karanlık dönemlerde çok işinize yarardı.
Ancak,nafile çırpınmayın, bu iftira ve hezeyanlarınıza artık kimse inanmıyor.
Sizin gibilerin saldırısı da sadece bu kurumlarımızın itibarını artırır..!
ASDER ve SADAT; manevi değerlerine bağlı, tarihine müdrik, milletinin değerleriyle mücehhez ve ona hizmetten şeref duyan, meşru zeminde sonuna kadar mücadeleye azmetmiş, gizli/saklı iş yapmayacak kadar yürek sahibi olduğu için her şeyi şeffaf, ancak adalet-hak-doğruluk zemininde olanlarla güç birliği yapabilecek kutlu bir ekibin eseridir.
Sizler, ya bu deli saçmalarını elinize tutuşturanlara inanacak kadar aptal, ya da bunları kendiniz üretip uyduracak kadar hain ve nasipsizsiniz..!
Aslında sizin gibileri mahkeme salonları dışında muhatap almak bile hakikate gölge düşürmek olur, ama zulmün karşısında sessiz kalmak ta yakışmıyor yiğitliğe..!
Amacınız muhbirlikse eğer, geçti yavrum o günler...Sür eşeğini...!
Yok eğer, tehditle, şantajla bizleri sindirmekse amacınız, boşuna uğraşmayın bizi başkalarına da benzetmeyin...Değil şeytanın yeryüzündeki tüm askerlerini, şeytanların kendilerini bile yanınıza alsanız bize korkunun zerresini veremezsiniz..!
...Kervan yürür..!
Biz, bu ülkede yaşayan herkesi dost biliyoruz ama, kimsenin de düşmanlığından çekinmiyoruz.
Ayrıca saldırınız da çok işimize yaradı..! Tanımayanların da ASDER'i ve SADAT'ı tanımalarına vesile oldunuz.
Bu ülkenin ve ümmetin düşmanlarıyla işbirliği ise, ancak bizlere iftira edenlere yakışır.
ASDER,SADAT ve diğer kurumlarımız, sizin gibilere rağmen ülkemizin, İslam dünyasının ve insanlığın geleceği için yapılması gereken her türlü çalışmaya var gücüyle devam edecektir.
"Onlar istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır." (K.K)
Vesselam.

Mustafa HACIMUSTAFAOĞULLARI
6 Eylül 2012